خورشید منبع عظیم انرژی و سرآغاز حیات و منشاء تمام انرژیهای دیگر است. در حدود ۶۰۰۰ میلیون سال از تولد این گوی آتشین میگذرد و در هر ثانیه ۲/۴ میلیون تن از جرم خورشید به انرژی تبدیل میشود. با توجه به وزن خورشید که حدود ۳۳۳ هزار برابر وزن زمین است این کره نورانی را میتوان بهعنوان منبع عظیم انرژی تا ۵ میلیارد سال آینده به حساب آورد.
کشور ایران در بین مدارهای 25 تا 40 درجه عرض شمالی قرار گرفته است و در منطقهای واقع شده که به لحاظ دریافت انرژی خورشیدی در بین نقاط جهان در بالاترین ردهها قرار دارد. میزان تابش خورشیدی در ایران بین 1800 تا 2200 کیلووات ساعت بر مترمربع در سال تخمین زده شده است که البته بالاتر از میزان متوسط جهانی است. در ایران به طور متوسط سالیانه بیش از 280 روزآفتابی گزارش شده است که بسیار قابل توجه است.
توی عسلویه با هزار مصیبت و گرفتاری گاز رو از دل چاه بیرون میاریم بعد با کلی هزینه پالایش می کنیم بعد خوراک نیروگاه می کنیم تا با راندمان اسمی 25 تا 37 درصد بسوزه و برق تولید بشه و کولر گازی پرسنلی که قراره یه پالایشگاه دیگه رو بسازن کار کنه تا فردا سر حال و قبراق ببان سر کار! ( عجب سیکل جالبیه)
خب آقاجون، این بندگان خدا رو بفرستیم شهر هاشون، اون وقت هم نیاز به برق و کولر و پالایش گاز و بگیر و ببند هم نداریم، تازه دی اکسید کربن هم تولید نمی کنیم و حیات بشر رو به سوی نابودی نمی کشیم ....
از شوخی که بگذریم...من پیشنهاد می کنم وزارت نفت که وظیفه پاسداشت و صیانت از منابع هیدروکربوری مملکت بر عهده اش هست بیاد و پیمانکارانش رو اجبار کنه که حداقل در کمپهای مسکونی و ساختمان های اداری از انرژی خورشیدی استفاده کنند و امتیازات تشویقی هم براشون قائل بشه. وزارت نفت می تونه از خودش هم شروع کنه و شرکت های تابعه خود را وادار کنه در صورتی که بخوان ساختمان بسازن حتماً باید منبع انرژی اون از انرژی های تجدید پذیر باشه. به نظر من نسبت به استفاده از سوخت فسیلی برای تولید برق در نیروگاه ها خیلی به صرفه تر و بازگشت سرمایه اش بیشتر است... به امید آنکه شاهد اون روز باشیم..
سلام مطلب عالی بود ولی چه خوب بود در قالب کلمات نمی ماند و به مرحله اجرا می رسید
با سلام و احترام...ممنون که تشریف آوردید و به ما سر زدید..عرض به حضورتان که بنده نظرم این است که من و شما و هر کسی که با این پیشنهاد موافق است باید تلاش خود را انجام دهد و به اندازه خود سعی و تلاش بنماید، ان شاله درست می شود...